Rengastyöt

Rengaskoneella tehtävät rengastyöt suoritetaan kotitallissa Pukkilan Savijoella. Rengas asennuksen lisäksi myymme uusia sekä käytettyjä rengassarjoja. Kysy tarjousta, saat selkokielisen tarjouksen renkaista asennettuna sinun autoosi.


Huollot ja korjaukset

Katsastusremontit, määräaikaishuollot ja muut. Pääsääntöisesti huollot suoritetaan kotitallissa Pukkilassa, mutta tarvittaessa remontit/hätäapu saadaan järjestettyä myös sinne missä sinä sitä tarvitset. 
Jos ajoneuvo ei tule tienpäällä kuntoon, onnistuu auton siirtäminen tarvittaessa autotrailerilla. Myös sijaisauto vuokrattavissa tarpeen vaatiessa.
Huoltoautosta löytyy mm.
- Renkaanvaihto välineet
- Boosteri 12/24v
- Agrikaatti
- Kompura
- PerustyökalutTarvikkeita (sulakkeita, johtoa, yms)
Lisäksi auton mukana kulkeutuu tarvittaessa myös hitsausvälineet.
Huoltotöiden hinnat sovitaan erikseen.Autotrailerin vuokraus

Annamme vuokralle 2022vm Niewiadow merkkistä Autotraileria lue tästä lisää klikkaamalla alla olevaa linkkiä

Käsilumityöt

Talvikausina teemme myös käsilumitöitä & kattolumen pudotusta. Välineinä lunta vastaan löytyy 66cm telavetoinen lumilinko, sekä kaikille tutut lumilapio & lumikola. Lumen linkous on tehokas tapa poistaa lunta halutulta alueelta. Lingon heittoetäisyyttä voidaan säätää joten se sopii hyvin niin laajoille alueille kuin ahtaammillekkin väylille.
Lumityöt tehdään tuntityönä. Tuntityön hinta määräytyy käytettävien työmenetelmien perusteella. Pyydä tarjousta sinun pihasi lumitöistä, niin katsotaan sinun pihaasi parhaiten soveltuva työmenetelmä ja sitä kautta hinta.