Rengastyöt

Rengaskoneella tehtävät rengastyöt suoritetaan kotitallissa Pukkilan Savijoella. Rengas asennuksen lisäksi myymme uusia sekä käytettyjä rengassarjoja. Kysy tarjousta, saat selkokielisen tarjouksen renkaista asennettuna sinun autoosi.


Huollot ja korjaukset

määräaikaishuollot ja muut.Pääsääntöisesti huollot suoritetaan kotitallissa Pukkilassa, mutta tarvittaessa remontit/hätäapu saadaan järjestettyä myös sinne missä sinä sitä tarvitset. Jos ajoneuvo ei tule tienpäällä kuntoon, onnistuu auton siirtäminen tarvittaessa yhteistyökumppanin Autotrailerilla.
Huoltoautosta löytyy mm.
Renkaanvaihto välineet
Boosteri 12/24v
Agrikaatti
Kompura
PerustyökalutTarvikkeita (sulakkeita, johtoa, yms)
Lisäksi auton mukana kulkeutuu tarvittaessa myös hitsausvälineet.


Huoltotöiden hinnat sovitaan erikseen.

Käsilumityöt

Talvikausina teemme myös käsilumitöitä & kattolumen pudotusta. Välineinä lunta vastaan löytyy 66cm telavetoinen lumilinko, sekä kaikille tutut lumilapio & lumikola. Lumen linkous on tehokas tapa poistaa lunta halutulta alueelta. Lingon heittoetäisyyttä voidaan säätää joten se sopii hyvin niin laajoille alueille kuin ahtaammillekkin väylille.
Lumityöt tehdään tuntityönä. Tuntityön hinta määräytyy käytettävien työmenetelmien perusteella. Pyydä tarjousta sinun pihasi lumitöistä, niin katsotaan sinun pihaasi parhaiten soveltuva työmenetelmä ja sitä kautta hinta.